Persberichten

Straatroof postbezorger, één verdachte (17) aangehouden

politieDonderdagmiddag 7 februari rond 15.00 uur is een 17-jarige jongen uit Almere aangehouden voor een straatroof.

Die middag werd een postbezorger door twee jongens beroofd van een postpakket. Omdat de postbezorger zich verweerde kregen de twee gemaskerde jongens niet de kans het pakket te pakken, waarna ze er vandoor gingen. Gealarmeerde agenten zagen de jongens rennen in de omgeving van de Tussen de Vaarten ter hoogte van Albrecht Durerweg. Een van de jongens kon na een achtervolging aangehouden worden, de ander verdachte wist te ontkomen. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek, de verdachte zit nog vast.

2 gedachten over “Straatroof postbezorger, één verdachte (17) aangehouden

    • Remon Peters

      Bedankt voor de tip, het is aangepast. Redactie Hv-Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *