Persberichten

Man probeert gestolen handschoenen te verkopen

politiebureauVia cameratoezicht werd gezien hoe een man woensdag 27 februari probeerde handschoenen te verkopen. Het vermoeden was dat het om gestolen handschoenen ging. Dit bleek het geval.

Rond 12.30 uur werd via cameratoezicht gezien hoe een man op de Schrijverstraat handschoenen probeerde te verkopen. Aan de handschoenen zaten echter nog labels. Agenten hielden de man, 34 jaar uit Lelystad, staande. Hij had geen plausibele verklaring hoe hij aan de handschoenen kwam. Hierop hielden ze de Lelystedeling aan op verdenking van heling.

De handschoenen bleken eerder die dag gestolen te zijn uit een winkel. De verdachte is een bekende van de politie. Hij zit vast en wordt vrijdag 1 maart voorgeleidt aan de rechter-commissaris in Lelystad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *