Persberichten

Man en vrouw aangehouden voor winkeldiefstal met geweld

46-NBR-6Een 30-jarige vrouw en een 24 jarige man zijn donderdagmiddag aangehouden voor winkeldiefstal met geweld. Een derde verdachte wist te ontkomen.

De filiaalhouder van een supermarkt aan het Wim Kanplein betrapte een man en een vrouw op winkeldiefstal, De man nam daarop de benen. De vrouw werd tegengehouden. Vervolgens kwam de man terug en pakte een rugtas uit het winkelwagentje van de vrouw en wilde het pand verlaten. Personeelsleden probeerden dit te verhinderen. Daarop kwam een derde persoon de winkel binnen, die zich ermee bemoeide. Er ontstond een schermutseling waarbij twee personeelsleden licht gewond raakten. De drie personen konden met de blauwe rugtas wegkomen.

De gealarmeerde politie wist op aanwijzing van het personeel de 30-jarige vrouw en haar 24-jarige broer aanhouden. Zij zijn voor verhoor naar het politiebureau overgebracht. De derde verdachte werd later gezien, maar wist te ontkomen. De blauwe rugtas is daarbij aangetroffen met daarin niet afgerekende goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *