Persberichten

Man aangehouden na autodiefstal, aanrijdingen en bedreiging

KLPDEen 30-jarige man uit Hilversum heeft woensdagavond onder bedreiging van een mes een auto gestolen, twee aanrijdingen veroorzaakt en bij een woning aan de Kemphaanweg opnieuw geprobeerd een auto te stelen onder bedreiging van een mes. De verdachte is aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Een automobilist en een van de bedreigde bewoners raakten gewond.

Rond 22.00 uur werd een automobilist door een man met een mes bij het tankstation aan de Poldermolenweg bedreigd. Hij moest zijn auto afgeven waarna de man met de auto wegreed.

Twee aanrijdingen A-6

De verdachte veroorzaakte met de gestolen auto twee aanrijdingen op de A6. Bij een van deze aanrijdingen raakte een man uit Almeerder gewond. De twee geraakte auto’s raakten beschadigd. De gewonde automobilist is met rugletsel opgenomen in een ziekenhuis. De verdachte reed na de aanrijdingen op de A6 met hoge snelheid door en kwam nabij het Michauxpad tot stilstand. De gestolen auto werd daar later door agenten teruggevonden. Ondertussen waren alle beschikbare politie-eenheden op zoek naar de verdachte terwijl andere agenten hulp verleenden bij de twee aanrijdingen en de beroofde automobilist.

Bij een woning aan de Kemphaanweg probeerde de man opnieuw een auto te stelen. De bewoners alarmeerden de politie waarna de man op het terrein werd aangehouden. De recherche is een onderzoek gestart. Omdat nog niet duidelijk is wat er precies is gebeurd volgt wanneer dat mogelijk is nadere berichtgeving. De verdachte is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *