Kop-staart aanrijding op de Hogering

In de middag van zondag 24 februari raakte een man gewond bij een verkeersongeval.

Rond 12.50 uur werden agenten naar de Hogering bij de Karperweg gestuurd, omdat daar een ongeval zou hebben plaatsgevonden. Ter plaatse bleek dat er drie voertuigen betrokken waren bij de aanrijding. Een 51-jarige man uit Lelystad stond met zijn auto voor een verkeerslicht te wachten. Een 49-jarige automobiliste uit Lelystad naderde hem van achteren en kon niet op tijd remmen, omdat de remmen niet zouden werken. De vrouw botste op haar voorganger en daardoor botste de 51-jarige man op de auto van een 27-jarige man uit Lelystad. De 51-jarige man klaagde over pijn in zijn nek en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De twee andere betrokkenen raakten niet gewond bij het ongeval.

 

Foto’s: Bob Friedl√§nder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *