Nieuws

Chinees restaurant in Muziekwijk overvallen, getuigen gezocht

In de avond van donderdag 21 februari probeerde een man medewerkers van een horecagelegenheid te overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 20.05 uur kreeg de politie de melding dat er een overval zou hebben plaatsgevonden bij een horecagelegenheid aan de Toon Hermansstraat. Ter plaatse bleek dat een man onder bedreiging van een steekwapen geld van de medewerkers had geƫist. De verdachte ging er met een voor alsnog onbekend geldbedrag vandoor. Na de overval is de man naar de Louis Davidsstraat gerend. Personeel van het bedrijf rende hem achterna, maar verloren de verdachte uit het oog.

Getuigenoproep

De overvaller is een blanke man. Hij droeg een donkere muts en een donkere leren jas.Aan getuigen die de overval hebben gezien of de verdachte hebben zien vluchten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *