Kort nieuws

Agenten trekken wapen na bedreiging in supermarkt

Dinsdag 26 februari gingen agenten naar het Stationsplein om een lastige verdachte van winkeldiefstal aan te houden. Een tweede verdachte bedreigde de agenten met een scherp voorwerp. Hierop hebben de agenten hun wapen getrokken en de man aangehouden.

Rond 14.30 uur gingen agenten naar een supermarkt op het Stationsplein. Een beveiliger had een verdachte van winkeldiefstal, 52 jaar (onbekende woonplaats), aangehouden.

Op het moment dat de agenten bezig waren met de aanhouding kwam een andere man, 46 jaar uit Almere, de supermarkt inlopen en ging agressief op de agenten af. De agent probeerde hem rustig te krijgen echter de man bleef op de agenten aflopen en bleek een mes gelijkend voorwerp bij zich te hebben. Omdat de Almeerder niet rustig te krijgen was en het een zeer bedreigende situatie was, trokken de agenten hun wapen en sommeerden de man te gaan liggen. Hier voldeed hij aan en werd aangehouden. Beide mannen zitten vast. Het is onbekend wat de relatie is tussen beide mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *