Nieuws

Vierde ongeval in twee weken op Paralleldreef

Vrijdagavond heeft er voor de vierde keer in krap twee weken tijd een ongeval plaatsgevonden op dezelfde kruising van de Paralleldreef. Het gaat hier om de kruising met de oprit van de A6 richting Amsterdam. Drie ongevallen zijn gebeurd in de richting van Almere Haven en één in de richting van Stedenwijk.

Het ongeval van vrijdagavond betrof twee personenwagens die elkaar midden op de kruising niet meer konden ontwijken. De ene auto, komende uit de richting van Almere Haven, sloeg af richting de A6 en werd in de zijkant geraakt door een auto die uit de richting van Stedenwijk kwam. De schade bij het ongeval was aanzienlijk, maar betrof alleen blikschade. Een ambulance heeft alle inzittende van de auto`s ter plekke nagekeken op verwondingen. De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek gedaan op de locatie. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Mogelijk speelt een ontbrekend verkeerslicht een rol. Een berger heeft beide auto`s meegenomen. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer richting Almere Haven en de A6.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *