Persberichten

Telefoon wordt uit handen getrokken

politiebureauEen vrouw stapte een bus uit en liep met haar telefoon in haar handen weg bij de bushalte. Plotseling stonden er drie jongens om haar heen. Een van de jongens sloeg haar waarna haar telefoon uit haar handen werd getrokken.

Rond 13.30 uur stapte een 16-jarig meisje de bus uit bij de busbaan Staatsliedenwijk. Via de Allendestraat liep zij naar het centrum. Plotseling stonden er drie jongens om haar heen. Nadat een van de jongens haar sloeg, pakte een ander haar telefoon uit haar handen. De drie renden weg richting het Bakenstad College.

Signalementen

Jongen met een blanke huidskleur, rond de 17 jaar en 1.80 meter lang met een mager postuur Hij had lang blond haar tot op zijn schouders en een zwarte muts op. Jongen twee heeft een blanke huidskleur, is rond de 18 jaar en ongeveer 1.80 meter lang met een breed postuur. Hij had kort zwart stekeltjeshaar en droeg een zwarte bril met ronde glazen. Hij heeft een piercing in zijn onderlip. Jongen drie heeft een lichtgetinte huidskleur, is rond de 17 jaar en ongeveer 1.55 meter lang met een mollig postuur. Hij had kleine zwarte krulletjes, een klein snorretje en droeg een bruine jas tot op de heupen.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met het Straatroofteam Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *