Persberichten

Drie hennepkwekerijen ontruimd, vijf mensen aangehouden

32-TH-KXBij drie woningen werd na anonieme meldingen en oplettende getuigen een hennepkwekerij ontdekt. In totaal werden vijf verdachten aangehouden.

Op de Op Koers werd na een anonieme melding een onderzoek ingesteld bij een woning. In de woning werd een net geoogste hennepkwekerij aangetroffen. De 41-jarige bewoner werd aangehouden.

Na een anonieme melding en oplettende getuigen die donderdag 3 januari aan het politiebureau kwamen melden dat er een sterke henneplucht hing rondom een woning aan de Arturo Toscaninistraat, werd een onderzoek ingesteld. In de woning werd een hennepkwekerij ontdekt van 490 hennepplanten. De 28-jarige bewoonster werd aangehouden.

In een woning aan de Doddegras werd na een anonieme melding een onderzoek ingesteld. In totaal werden hennepplanten en een hoeveelheid gedroogde hennep aangetroffen. Een 55-jarige man en een 52-jarige vrouw werden aangehouden. Een 24-jarige man vond het nodig agenten te beledigen bij de aanhouding en werd aangehouden voor belediging.

Alle kwekerijen werden geruimd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *