Nieuws

Brandweerauto betrokken bij zwaar ongeval

Bij een aanrijding tussen een brandweerauto en een personenauto is dinsdagnacht een vrouw gewond geraakt. De brandweerauto reed op de busbaan richting Stedenwijk. Bij de rotonde nabij de Krakelinggarage kwam de wagen met een overstekende personenauto in botsing. Beide voertuigen raakte hierdoor zwaar beschadigd. De vrouw die in de personenauto zat is in de tankautospuit opgevangen en door ambulance onderzocht en gestabiliseerd. Ze is met lichte verwondingen overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De inzittenden van de brandweerauto kwamen met de schrik vrij. De voertuigen zijn door een berger afgevoerd. De afdeling Verkeersongevallenanalyse zal verder onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *