Nieuws

Twee mannen overvallen rijschool

Rijschool Jan ter Beek aan de Vanillestraat in Kruidenwijk is woensdagochtend rond 10:00 uur door twee mannen overvallen. Direct na de overvallen gingen de daders er in een donkere Audi vandoor. Via Burgernet werd deelnemers gevraagd uit te kijken naar het bewuste voertuig en de verdachten. De van diefsal afkomstige auto werd dankzij een alert buurtbewoner even laten teruggevonden op een parkeerplaats aan de Zeedistelstraat. De auto is door een berger meegenomen naar het politiebureau en zal verder onderzocht worden. In en rondom het pand zijn ook andere sporen veilig gesteld. Voor zover bekend heeft de politie nog geen aanhoudingen verricht. Wat de overvallers precies buit hebben gemaakt is nog bekend. Alle aanwezigen raakte niet gewond.

Signalementen
De twee mannen hadden een donkere huidskleur. Een van de verdachten was rond de 1.90 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een zwarte broek, een donkere sportjas met rode strepen op de mouwen en blauwe schoenen. Zijn gezicht was bedekt.
De andere verdachte was rond de 1.70 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een bruine jas met capuchon die over zijn hoofd getrokken was. Ook zijn gezicht was bedekt.

Tips
Het Overvallenteam van Almere is op zoek naar getuigen en/of mensen die meer informatie hebben. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

2 gedachten over “Twee mannen overvallen rijschool

  • ik woon in die straat eerste huis dernaast
    ik heb niks gemerkt
    dus toen ik naar buiten keek zag ik allemaal politie wagens

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *