Persberichten

Gezochte man na korte achtervolging aangehouden

Een 24-jarige bestuurder van een auto is woensdagmiddag rond 14.30 uur aangehouden voor roekeloos rijgedrag.
De man negeerde op de Veluwedreef een stopteken van een politieauto en ging er vandoor. Politieagenten zetten de achtervolging in. Het voertuig, dat niet wilde stoppen, reed met hoge snelheid via de Parkwijklaan, Spoorbaanpad langs het station Parkwijk over de busbaan richting Almere Buiten. De bestuurder sprong op de Josef Israelstraat uit zijn langzaam rijdende Peugot en zette het op een rennen. Na een korte achtervolging te voet kon hij door agenten worden opgepakt. Na controle bleek dat de man nog een boete had openstaan van bijna 500 euro. Ook stond hij gesignaleerd voor politie Haaglanden, waar hij verdacht wordt van het plegen van een diefstal met geweld. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt in verband met zijn rijgedrag. Later op de dag is hij overgedragen aan politie Haaglanden. Zijn auto is overgebracht naar het politiebureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *