Persberichten

Dronken amokmaker aangehouden na autorit

Een 41-jarige Almeerder is zondagavond aangehouden nadat hij onder invloed achter het stuur werd betrapt. Aan de aanhouding ging een ruzie op zijn woonadres vooraf waar de agenten voor waren gealarmeerd.
Rond 18.00 uur stelden agenten een onderzoek in naar een uit de hand lopende ruzie in een woning in de Verzetswijk. Bij de woning aangekomen bleek de man boos in zijn auto te zijn gestapt en te zijn weggereden. Terwijl de agenten in de woning met de vrouw aan het praten waren kwam de man weer aangereden. Hij werd onderworpen aan een blaastest en viel gelijk door dem mand. Hij werd aangehouden voor rijden onder invloed. Uit de ademanalyse bleek dat de man drie maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Het rijbewijs is ingevorderd. De wijkagent zal contact houden met de betrokken bewoners naar aanleiding van de ruzie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *