Persberichten

Burenruzie Fluessenpad loopt uit de hand

Bij een ruzie tussen buren op dinsdag 18 december is een 45-jarige Almeerder aangehouden en een verboden nepvuurwapen in beslag genomen.
Agenten moesten dinsdagnacht en woensdagochtend meerdere keren terug naar een ruzie tussen bewoners op het Fluessenpad. Geluidsoverlast en langer lopende ergernissen bleken de oorzaak van de ruzie. Bij de tweede melding, rond 01.30 uur, zou een van de bewoners de ander bedreigd hebben met een mogelijk vuurwapen. In de woning van de 45-jarige Almeerder werd een nepvuurwapen aangetroffen. Het niet van echt te onderscheiden balletjespistool, dat verboden is in Nederland, is in beslag genomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *