Persberichten

4000 mensen gefouilleerd op de Grote Markt

Tussen middernacht en zondagochtend 05.30 uur heeft de politie op de Grote Markt een preventieve fouilleringactie uitgevoerd.

Circa vierduizend personen werden hierbij gefouilleerd. Daarnaast werden één bromfiets en negentien personenauto’s gecontroleerd. Twee personen droegen een mes bij zich en hebben hiervoor een proces-verbaal gekregen. Het ging hierbij om een 20-jarige en een 19-jarige man, beiden afkomstig uit Almere.

3 gedachten over “4000 mensen gefouilleerd op de Grote Markt

 • Wat heeft dit voor zin, als je voor een beroving van je portemonnee op vrijdag nacht pas op donderdag terecht kan voor een aangifte, wanneer je in elkaar wordt geslagen door je ex het buro niet thuis geeft voor een aangifte. Ja 4 dagen later, buro slachtoffer hulp niet thuis geeft, stichting huiselijk geweld niet thuis geeft.
  Je wordt op het buro gewoon met een kluitje het riet in gestuurd.

  Met vriendelijke groet,
  een gefrustreerde vader van een dochter, die al 2x in drie weken slchtoffer is.

  Beantwoorden
 • Laat die geuniformde meiden me maar mooi fouilleren ;)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *