Persberichten

13-jarige jongen beroofd in Waterwijk, politie zoekt getuigen

Vrijdagavond 7 december is een jongen door twee nog onbekende jongens op het Schinkelpad beroofd.

Het slachtoffer, een 13-jarige jongen uit Almere, liep die avond rond 19.45 uur op de kruising tussen het Schinkelpad en het Reggepad toen hij plotseling door twee jongens van achteren werd benaderd. Eén van hen greep het slachtoffer bij zijn nek, terwijl de ander hem fouilleerde. Het tweetal is er vandoor gegaan met de gsm en de portemonnee van de jongen.

Signalement:

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving. De signalementen van de verdachten: de eerste verdachte is een jongen in de leeftijd van 16 à 17 jaar, lengte 1.75 meter, een stevig postuur. Hij droeg een zwarte jas zonder capuchon, een zwarte joggingbroek en een zwarte muts en een zwarte sjaal voor zijn gezicht. Hij sprak met een Marokkaans accent. De tweede verdachte is een jongen in de leeftijd van 16 à 17 jaar, lengte 1.70 meter, een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas zonder capuchon, een zwarte joggingbroek, hoge zwarte Nike schoenen, een zwarte muts met een zwarte sjaal voor zijn gezicht. Heeft u informatie, belt u dan met de politie via 0900 – 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *