Persberichten

Motorrijder onderuit gereden na verkeerstwist

Een 20-jarige motorrijder uit Almere is vrijdagmiddag door een rode auto op de Kruidenweg mogelijk opzettelijk van achteren aangereden. De motorrijder kwam ten val en de bestuurder van de rode auto verliet de plaats van het ongeval. De politie is op zoek naar getuigen

Verkeerstwist

Rond 16.30 uur werd de motorrijder op de Kruidenweg van achteren aangereden door een rode auto met een donkere of geblindeerde achterruit. Voorafgaande aan deze aanrijding had de bestuurder van de rode auto al zeer kort achterop de motorrijder gereden (kleven) en hem bij een verkeerslicht op de Hoge Ring de weg versperd. Terwijl de auto zeer kort achterop de motor reed moest de motorrijder afremmen waarbij de rode auto de motor van achteren aanreed. De Almeerder liep kwetsuren op aan zijn onderlichaam en de motor raakte zwaar beschadigd. De bestuurder is omschreven als een blanke man, circa 20-23 jaar en had een baseballpetje op.

Een rode auto met een donkere of geblindeerde achterruit

De politie is op zoek naar de bestuurder. Hebt u de aanrijding of de verkeerstwist op de Hoge Ring/Contrabasweg gezien? Of hebt u andere informatie over dit ongeval? Neem dan contact op met de basiseenheid Almere Stad West via 0900-8844. Weet jij wie de dader is maar kent de dader jou ook? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *