Persberichten

Man rijdt onder invloed van alcohol en met ongeldig rijbewijs

Door cameratoezicht werd gezien hoe een auto slingerend over de weg reed. De bestuurder werd aangehouden.

Dinsdag 20 november werd door cameratoezicht gezien hoe een auto rond 02.20 uur slingerend over de Spoordreef reed. Op de Cinemadreef werd de bestuurder, een 38-jarige man uit Amsterdam, staande gehouden. De man bleek onder invloed van alcohol en werd aangehouden. Op het politiebureau bleek de man een alcoholpromillage te hebben van 2.19 promille en tevens te rijden zonder geldig rijbewijs. Tijdens de fouillering werd ook een hoeveelheid vermoedelijk harddrugs aangetroffen en een aantal telefoons. De man zit nog vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *