Persberichten

Koerier beroofd aan de Rozenwerf, politie zoekt getuigen!

Een 19-jarige koerier kwam maandag 19 november rond 18.00 uur een pakket afleveren aan de Rozenwerf. Toen hij voor de deur stond kwam er plotseling een man naar hem toe die het pakket wilde hebben. Dit lukte in eerste instantie niet waarna de onbekende man met een ruk het pakket uit de handen van de koerier trok en wegrende. Een tweede man stond de berover op te wachten en samen renden ze weg. Een zoekactie vond plaats en een Burgernetactie werd ingezet. In de omgeving werd een man aangetroffen die voldeed aan het opgegeven signalement en werd aangehouden. Op het politiebureau bleek de man niets te maken te hebben met het incident en werd heengezonden.

Signalementen:

De man die het pakketje uit de handen van de koerier rukte had een blanke huidskleur, rond de 1.80 meter lang, met een smal postuur en tussen de 23 en 30 jaar oud. Hij had lange benen, een spitse neus, een smalle kaaklijn en grote handen. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een zwart shirt, een donkere jas met capuchon en een donkere pet.

De tweede man had een donkere huidskleur, rond de 1.75 meter lang en een normaal postuur. Hij had kort donker haar.

Contact

De recherche van Almere Haven is op zoek naar getuigen. Hen wordt verzocht te bellen met de politie via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *