Kleine keukenbrand in woning Johannes Vermeerstraat

Dinsdagavond heeft een kleine keukenbrand gewoed in een woning aan de Johannes Vermeerstraat in Tussen de Vaarten. In de woning was een kleine brand ontstaan in de keuken die door de brandweer snel kon worden geblust waardoor verdere uitbreiding kon worden voorkomen. Hiervoor moest wel eerst de deur worden geforceerd. Met behulp van een kettingzaag en stormram lukte het de brandweer om binnen te komen. De brandweer heeft de rook in de woning met een overdrukventilator verdreven. Niemand raakte gewond. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de schade te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.