Persberichten

Getuige tipt agenten naar autokrakers in Waterwijk

Maandagmiddag zijn twee mannen uit Litouwen aangehouden nadat een getuige de mannen in de bosjes aan de Kreeftstraat had zien scharrelen met enkele tassen. In de tassen bleken later meerdere gestolen navigatiesystemen te zitten.

Rond 16.30 uur belde een bewoner de politie omdat hij twee mannen zag scharrelen in de bosjes aan de Kreeftstraat. De mannen hadden twee tassen bij zich en uit de tassen staken enkele snoeren. Agenten stelden een onderzoek in en troffen in de groenstrook twee tassen aan met diverse kostbare inbouw-navigatiesystemen uit auto’s. Terwijl de agenten in de bosjes aan het zoeken waren zagen ze de twee mannen aan de andere kant van de groenstrook. Beide mannen zijn aangehouden op verdenking van diefstal en mogelijk heling en zijn in verzekering gesteld. Het onderzoek naar de aangetroffen navigatiesystemen is in volle gang.

Doe aangifte!

Specialisten van de Afhandel Unit van basiseenheid Almere Stad roepen autobezitters op die nog geen aangifte hebben gedaan, dit zo snel mogelijk te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *