Persberichten

Conflict om auto

Man wordt geslagen en gestoken met een mes. Een verdachte werd aangehouden.

Dinsdag 6 november kwam rond 10.45 uur de melding van een conflict tussen twee mannen op de Argonweg. Ter plaatse bleek een 37-jarige man uit Almere op de Argonweg om een auto te kopen. Bij de auto stonden nog twee andere mannen die de auto ook wilden hebben. Hierdoor ontstond er een conflict waarbij de Almeerder geslagen werd door een van de mannen. Ook werd hij bedreigd en gestoken met een mes en liep hierbij snijwonden op aan zijn hand. De twee mannen waren weg gereden. Door het opgegeven kenteken kon de auto op de Hoge Ring voor de afslag naar de A6 worden staande gehouden. De bestuurder, een 48-jarige man uit Zaandam, werd aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *