Persberichten

Bejaarde man beroofd tijdens het pinnen, politie zoekt getuigen!

Zondag 18 november werd een bejaarde man overvallen tijdens het pinnen op de Watercipresstraat. De overvaller gedroeg zich erg agressief. De politie hield de verdachte aan, maar is nog op zoek naar getuigen.

Rond 11.15 uur werd een 78-jarige man tijdens het pinnen beroofd van zijn pinpas. Hij wist zich te verzetten en begon te schreeuwen. Omstanders konden de verdachte aanhouden en onder controle houden totdat de politie ter plaatse was. De 23-jarige vechtersbaas uit Almere gedroeg zich erg agressief. De verdachte zit nog vast.

Getuigenoproep

Aan getuigen van de beroving en/of het gevecht tussen de verdachte en de omstanders op de Watercipresstraat, wordt verzocht contact op te nemen met de Recherche van Almere op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *