17-Jarige rijdt met auto tegen woning

Een 17-jarig meisje is gisteravond rond 20.50 uur met de auto van haar vader tegen een woning in de Edestraat gereden. Het meisje mocht van haar vader even wennen achter het stuur van de auto en kwam door nog onbekende oorzaak in aanraking met de gevel. Hierbij vielen geen gewonden. Wel raakte de woning flink beschadigd. Zo ontstond er een gat in de gevel en scheurde de wand op diverse plaatsen. Een bouwbedrijf heeft de gevel dichtgezet, zodat op een later moment de gevel geheel gerepareerd kan worden. De vader van het meisje kon later op de avond zijn weg met de auto vervolgen.

Volgens de politie is de vader niet verzekerd voor dit soort schades, hierdoor heeft de politie besloten geen bekeuring te geven. De man zou namelijk al genoeg gestraft zijn door de aangerichte schade. Zo meldt Omroep Flevoland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.