10-Jarige jongen gewond na aanrijding met stadsbus

Vrijdagmiddag 9 november, omstreek 16:30, hebben agenten hulp verleend bij een aanrijding tussen een bus en een jeugdige voetganger bij de busstop aan de Noordeinde in Almere Buiten. Bij deze aanrijding raakte een 10-jarige jongen uit Almere gewond. De jongen was aanspreekbaar en is met onbekend letsel voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens getuigen rende de jongen onverwacht de busbaan op. De analisten van de verkeersongevallendienst hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan en hebben de aanrijding in behandeling.

Een gedachte over “10-Jarige jongen gewond na aanrijding met stadsbus

  • 13 november 2012 om 12:27
    Permalink

    wauw zoveel bussen gelukkig ben ik niet doodgereden
    een ik ben weer thuis

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.