Persberichten

Vrouw(65) door gewelddadige mannen bestolen op station Parkwijk

Zondagochtend is een vrouw op hardhandige wijze bestolen van haar tas. De politie is op zoek naar de twee verdachten. Rond 07.45 uur kreeg de politie de melding van een straatroof nabij station Almere Parkwijk. Een 65-jarige vrouw werd op hardhandige wijze bestolen van haar tas. Zij werd hierbij met haar hoofd tegen een lantaarnpaal gegooid. De vrouw is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
De twee verdachten zijn gevlucht in de richting van het Spoorbaanpad. Hun signalement:

Verdachte 1
-man
-begin 20 jaar
-ongeveer 1.75 meter
-droeg een donkere jas met een lichte bontkraag
-hij reed op een damesfiets met een mandje aan het stuur

Verdachte 2
-man
-begin 20 jaar
-ongeveer 1.75 meter
-droeg een donkerkleurige muts, een donker vest en een zwarte broek
-hij verplaatste zich te voet

De politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u informatie over deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Een gedachte over “Vrouw(65) door gewelddadige mannen bestolen op station Parkwijk

  • Goh wederom spoorbaanpad thv parkwijk ,dat het korps almere zich niet schaamd ,elk weekend zelfde verhaal ,daders wonen verzetslaan en ze zijn bekend bij politie,alleen word er niks maar ook niks aan gedaan ,echt een grote schande hoeveel moeten er nog volgen ,of wachten we tot er een onschuldige burger een beroving metde dood moet bekopen ,hier isdan wel burgermeester en politie verantwoordelijk voor ,almere kan allang niet meer hier ,doodzonde ,neem je verantwoordelijk en pak die gasten aan .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *