Nieuws

Verdachte aangehouden na schietincident in Delftstraat

In de nacht van woensdag op donderdag heeft in de Delftstraat in Stedenwijk een schietpartij plaatsgevonden. Een verdachte is aangehouden.

Omstreeks 00:45 uur kreeg de politie de melding van een schietincident die had plaatsgevonden in de omgeving van de Delftstraat. Ter hoogte van de Goudastraat is zes keer geschoten, even verderop bij de Rotterdamstraat ten minste nog eens drie keer. Agenten stelden direct een onderzoek in en op de Hollandsedreef werd even later een man aangehouden bij zijn auto, die later ook in beslag is genomen.

De recherche heeft een onderzoeksteam samengesteld (ART22) en onderzoekt de verdere achtergronden van het schietincident. Op alle drie de locaties is bewijsmateriaal verzameld. Of er iemand gewond is geraakt is nog niet duidelijk. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen in deze zaak. Mensen die informatie hebben omtrent de schietpartij worden gevraagd te bellen met 0900-8844, divisie recherche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *