Nieuws

Twee gewonden na kop-staart aanrijding Stedendreef

Donderdagmiddag zijn alle hulpdiensten rond 15:25 uur uitgerukt vanwege een aanrijding op de Stedendreef vlak voor de J.S. Bachweg. Ter plaatse bleek het te gaan om een kop-staart aanrijding waar drie auto’s bij betrokken waren. Hierbij zijn een vrouw en een kind gewond geraakt. Van een beknelling bleek gelukkig geen sprake waardoor de inzet van de brandweer zich richtte op het assisteren van het ambulancepersoneel. De slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De VerkeersOngevallenAnalyse heeft de situatie in kaart gebracht. De Stedendreef is vanaf de Amersfoortweg in de richting van Stad enige tijd afgesloten geweest.

Foto 3-6: Bob Friedländer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *