Nieuws

Steekpartij in woning Stripheldenbuurt [Update 3]

Maandagavond heeft er in een woning in de Professor Cumulusstraat een steekpartij plaatsgevonden. Het voorval gebeurde rond 18:00 uur na een ruzie, hierbij raakte een 34-jarige vrouw gewond. De vrouw, welke meerdere keren is gestoken, is overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is nog voortvluchtig. De politie heeft in en rondom de woning een uitgebreid sporenonderzoek verricht. De straat is vanwege dit onderzoek enige tijd afgesloten geweest.

Update Dinsdag 16 oktober: De politie heeft dinsdagmorgen een 32-jarige Almeerder aangehouden als verdachte van het steek incident. De man zit op dit moment vast en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Update Woensdag 17 oktober:
Dinsdagmiddag heeft zich een 32-jarige vrouw uit Almere bij de recherche van district Zuid gemeld. De vrouw is als verdachte in het politiebureau aangehouden in de zaak van het steekincident aan de Prof. Cumulusstraat op maandag 15 oktober jl. De vrouw is ingesloten en in verzekering gesteld.

Update Donderdag 18 oktober:
Woensdagmiddag is door de recherche van district Zuid een 32-jarige man uit Almere aangehouden. Het is de derde verdachte in het onderzoek van de steekpartij in de woning aan de Prof. Cumulusstraat van afgelopen maandag. De verdachte is in verzekering gesteld. De twee eerder aangehouden verdachten, een man en vrouw uit Almere, zitten ook nog vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *