Persberichten

Staandehouding op straat leidt tot ontdekking hennepkwekerij

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 oktober zagen agenten rond 01.30 uur op de Trekvogelweg in Almere een auto rijden waarin op de achterbank een aantal vuilniszakken stond.

De agenten besloten de automobilist, een 43-jarige Almeerder, staande te houden. In de auto bleken meerdere vuilniszakken met potgrond te staan. De man verklaarde grond van een hennepkwekerij van een vriend te willen weggooien. Ook werd in de auto een wapenstok aangetroffen. Hierop werd de Almeerder aangehouden. Bij nader onderzoek in de woning van de Almeerder werd op zolder een hennenkwekerij bestaande uit ongeveer 150/200 planten ontdekt. De kwekerij is ontmanteld. Ook was er een ruimte waar net was geoogst. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *