Persberichten

Recherche Almere Haven op zoek naar getuigen autobranden

In de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 oktober brandden er rond 03.45 uur in Almere Haven vier auto’s uit, een op de Bosgouw en drie op de Buitenhof.

Kort daarna kon op de Brink een 28-jarige Ier zonder vaste woon- of verblijfplaats worden aangehouden. De man werd op heterdaad betrapt terwijl hij brand aan het stichten was onder een luifel van een winkel. De man zit nog steeds vast.

De recherche van Almere Haven is een onderzoek gestart naar de brandstichtingen van de auto’s. In dat onderzoek wordt meegenomen of de Ier mogelijk betrokken is bij de brandstichtingen van de auto’s. Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen. Iedereen die iets opvallends in de nacht van 1 op 2 oktober heeft gezien of gehoord, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van Almere Haven via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *