Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van autobrand op Artemissingel

In de nacht van dinsdag op woensdag werd de brandweer iets voor 01:00 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Artemissingel. Eenmaal ter plaatse bleken twee personenauto’s in de brand te staan die, ondanks de snelle inzet van de brandweer, volledig uitbrandde. De Technische Recherche heeft de beide auto’s onderzocht op eventuele sporen waarna de voertuigen zijn afgevoerd. Wat de oorzaak is geweest van de brand wordt nader onderzoek naar gedaan. ’s Middags is er een buurtonderzoek gehouden. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gehoord om zich te melden via 0900-8844.

Een gedachte over “Politie zoekt getuigen van autobrand op Artemissingel

  • Mss krijgen jullie meer getuigen als de juiste straatnaam wordt genoemd. De Herasingel zit nl aan de overkant van de gracht, aan de bebouwing te zien is dit de Artemissingel!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *