Persberichten

Opnieuw arrestaties in onderzoek diefstal motoren

De recherche van basiseenheid Almere Stad West heeft dinsdagochtend twee Almeerders aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid van diverse diefstallen van motoren en onderdelen.

In een langer lopend rechercheonderzoek waarbij meerdere aangiften zijn gedaan van diefstal van motoren en onderdelen van motoren, zitten sinds dinsdagochtend twee Almeerders (26 en 39 jaar) vast. Zij worden verdacht van betrokkenheid van diefstal van motoren en onderdelen van motoren. De diefstallen vonden plaats in de zomer van 2012. Eerder in deze zaak werd al een Almeerder aangehouden en verhoord. Het onderzoek is nog in volle gang. Beide mannen zijn in verzekering gesteld en zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *