Persberichten

Meisjes aangehouden na mishandeling

Maandagmiddag zijn twee minderjarige meisjes aangehouden nadat ze een 68-jarige man hadden mishandeld. De man heeft aangifte gedaan. Tegen het minderjarige duo is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 12.40 uur passeerde de man een groep jongelui bij de supermarkt aan de Kruisstraat. Er ontstond een woordenwisseling omdat een van de jongelui vlak voor de man langs liep en er over en weer wat gemor was. Enkele meters verder werd de man door een van de meiden in de rug getrapt en kreeg hij een klap in zijn gezicht. Er ontstond een worsteling die door enkele omstanders werd gesust. Gealarmeerde agenten hielden de twee meisjes aan, 14 en 15 jaar en beiden uit Almere, als verdachte van openlijke geweldpleging. Na opmaken proces-verbaal, verhoor, en onderzoek identiteit zijn de twee tieners door hun ouders opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *