Persberichten

Man in bus mishandeld met fles

Dinsdagavond 24 oktober werd een man in een stadsbus, met een fles, mishandeld door drie jongens. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 19-jarige man uit Almere zat omstreeks 23.55 uur in de stadsbus. In de bus zaten drie jongens die zeer luidruchtig waren en vermoedelijk alcohol zaten te drinken. De buschauffeur stopte op een gegeven moment en sprak de jongens aan op hun gedrag. Hierop werd het even rustig in de bus. Ter hoogte van het station Parkwijk zat de 19-jarige man nog alleen met de drie jongens in de bus. Bij de halte wilde de jongens uitstappen maar liepen daarvoor nog even provocerend naar de 19-jarige man.

Het slachtoffer merkte dat één van de jongens hem wilde slaan en probeerde zich te verdedigen. Uiteindelijk werd hij met een fles op zijn hoofd geslagen. Na de mishandeling renden de drie jongens de bus uit. De buschauffeur ontfermde zich over het slachtoffer en alarmeerde de politie. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, belt u dan met de recherche van district Zuid, tel.: 0900 – 88 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *