Persberichten

Jongen (12) bedreigd en beroofd met vuurwapen

Een jongen werd dinsdagavond onder bedreiging van vermoedelijk een vuurwapen beroofd van zijn bezittingen.

Een 12-jarige jongen uit Almere stapte omstreeks 19.25 uur uit de bus ter hoogte van het Homeruskwartier. Plotseling werd hij door drie jongens, vermoedelijk met een vuurwapen, bedreigd en moest hij zijn horloge, portemonnee en andere bezittingen afgeven. Het slachtoffer wilde nog wegrennen maar werd door de jongens tegengehouden. Nadat hij zijn spullen onder dwang had afgegeven renden de daders weg, vermoedelijk in de richting van de Muziekwijk.

De politie is op zoek naar getuigen. heeft u informatie, belt u dan naar het roofteam district Zuid, tel.:0900 – 88 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *