Persberichten

Eén arrestatie na beledigen en bedreigen van agenten

Een 21-jarige man uit Almere is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden als verdachte van belediging en bedreiging van agenten. Bij zijn arrestatie verzette hij zich en trapte hij een agent tegen de knie. De verdachte is ingesloten.

Rond 04.20 uur stelden agenten een onderzoek in na een melding van een ruzie op straat op de Govert Flinckstraat. Op straat troffen de agenten een aantal personen aan die luidkeels aan het bekvechten waren. Terwijl de agenten de zaak wilden sussen kwamen er nog twee familieleden bij en werd de situatie nog onrustiger. Terwijl de agenten bezig waren begon de 21-jarige man de agenten uit te schelden en uitte hij enkele bedreigingen. Hierop werd hij gevorderd de straat te verlaten. Toen hij hier niet aan voldeed werd hij aangehouden. Bij de aanhouding verzette de man zich en trapte hij een van de agenten tegen zijn knie. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt terzake niet voldoen aan bevel/vordering, belediging, bedreiging en wederspannigheid. De verdachte is ingesloten. De agent heeft aangifte gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *