Persberichten

Dieven op heterdaad aangehouden

Zondagmiddag heeft de politie een winkeldief aangehouden. Rond 16.20 uur kreeg de politie de melding dat een man had gestolen uit een supermarkt op de Brink. De man vluchtte te voet, maar het winkelpersoneel van de supermarkt is achter de man aangerend. De man probeerde zijn achtervolgers van zich af te schudden en gooide bierflesjes naar het winkelpersoneel. De politie kwam ter plaatse en kon de man na een korte achtervolging aanhouden. De 28-jarige verdachte uit Almere is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Fiets
Dezelfde middag heeft de politie een man aangehouden die bezig was een fiets te stelen. Rond 14.20 uur kreeg de politie de melding dat er een man een fiets probeerde te stelen door het slot door te zagen. Ter plaatse kon de politie de 51-jarige man uit Almere aanhouden. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *