Nieuws

Brommerrijder gewond na aanrijding met politiebus

De bestuurder van een brommer is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met een politiebus. Het ongeval gebeurde bij een busbaanovergang aan de Allendestraat in de Staatsliedenwijk. De bestuurder van de brommer stak de busbaan over en werd hierbij geschept door een politiebus welke op de busbaan reed. De brommerrijder kwam hierbij ten val en kwam tien meter verderop tot stilstand. Deze is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie uit Utrecht heeft een uitgebreid sporenonderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te kunnen bepalen. Vanwege het ongeval en het sporenonderzoek is de busbaan enkele uren afgesloten geweest voor het busverkeer. Hierdoor ontstonden lange vertragingen.

 

Een gedachte over “Brommerrijder gewond na aanrijding met politiebus

  • bogito blijdorp

    Zag er heftig uit .alleen 15politie voertuigen vond ik wel erg erg overdreven .,echt het korps àlmere is om te huilen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *