Kort nieuws

Scooterbestuurder gewond na botsing met fietser op Componistenpad

Maandag heeft aan het eind van de middag op het Componistenpad een aanrijding plaats gevonden tussen een scooter en een fietser. De fietser, komend uit de richting van Almere centrum, wilde bij het Buxtehudepad links afslaan. Een scooter die achter de fietser reed kon een aanrijding niet meer voorkomen. Hierdoor werd de fietser aan de achterzijde geraakt waarna hij enkele meters verder tot stilstand kwam tegen een lantaarnpaal. De bestuurder van de scooter is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht i.v.m mogelijk nekletsel. Een tweede persoon die achterop zat hield er alleen een schaafwond aan over. De fietser en de meelopende hond kwamen met de schrik vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *