Nieuws

Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval op A6

Zondagavond heeft op de A6 nabij de Hogering een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden waarbij drie personen gewond zijn geraakt. Een beschonken bestuurder van een personenauto reed richting Amsterdam toen hij iets na half acht op een bestelbus botste. De twee inzittenden van deze bestelbus raakten hierdoor gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar verschillende ziekenhuizen. De bestuurder van de personenauto is ter plaatse aangehouden en onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis. Vanwege het ongeval was één rijstrook beschikbaar wat tot een file van enkele kilometers leidde. De VerkeersOngevallenAnalyse is tot laat in de avond bezig geweest met het in beeld brengen van het ongeval. De inzet van het gealarmeerde Mobiel Medisch Team bleek niet nodig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *