Nieuws

Vier gewonden na zware aanrijding op Hogering

Vrijdagmiddag heeft op de Hogering ter hoogte van de Herman Gorterweg een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Bij de aanrijding waren twee personenauto’s en een bestelbus van een ijscoman betrokken. De ijscoman botste met zijn voertuig achter op één van de auto’s die vervolgens doorschoot en tegen de andere auto knalde. In totaal raakten vier personen gewond. Twee van hen(een 67-jarige vrouw en een 71-jarige man uit Naarden) zijn er ernstig aan toe en zijn met spoed naar ziekenhuizen in Amsterdam overgebracht. De twee andere slachtoffers zijn naar het Flevoziekenhuis vervoerd. Het ambulancepersoneel werd geassisteerd door het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam die met de traumahelikopter ter plaatse zijn gekomen.
De analisten van de VerkeersOngevallenAnalyse zullen verder onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding. Vanwege het ongeval is de Hogering lange tijd in beide richtingen afgesloten geweest wat voor de nodige vertraging voor automobilisten zorgde. Het rijbewijs van de bestuurder van de bestelauto is ingevorderd. Hij raakte ook lichtgewond en moet nog een verklaring afleggen.

6 gedachten over “Vier gewonden na zware aanrijding op Hogering

 • Annemarie

  Ik wil alleen maar kwijt dat ik hoop dat de gemeente nu een keer haar maatregelen treften is het zoveelste ongeluk in korte tijd !! Er wordt veelste hard gereden op die weg. Ik hoop voor de gewonden dat ze er weer helemaal boven op komen

  Beantwoorden
  • Het echtpaar is met o.a. ernstig hersenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw is na een week overleden, en toen begraven. De man afgelopen week. De begrafenis was vandaag.

 • Het zou me niets verbazen gelet op de zonnestand ,dat verblinding mede de oorzaak is.Er zijn speciale preventie klepjes voor ontwikkeld,zonnebrillen werken in dit soort situaties niet!
  Vaak wordt als oorzaak aangeven “TE LAAT GEZIEN”

  Beantwoorden
 • Ik werd hier gister ook ingehaald met 130-140 terwijl het een 80 weg is.. is gewoon niet normaal hoe hard daar gereden word en nog nooit controle’s gezien.

  Beantwoorden
 • Wordt het niet eens tijd voor een groene golf op de hoge ring?
  Overigens wordt er wel van tijd tot tijd gecontroleerd.
  Maar er wordt ook veel door rood gereden, dat merk je als je uit de zijwegen komt.

  Beantwoorden
 • Mij zus was ook bij dit ongeluk betrokken zij heeft nog steeds klachten van dit ongeluk..en zo erg voor de mensen die bij dit ongeluk zijn om gekomen..amen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *