Nieuws

Vermiste man levenloos aangetroffen op Almeerderstrand

Maandagavond rond 18.00 uur is het levenloze lichaam van een vermiste 70-jarige man uit Almere aangetroffen in het water nabij het Almeerderstrand. De man werd door familie op 5 september als vermist opgegeven. De volgende dag is via Burgernet deelnemers gevraagd uit te kijken naar de witte personenauto van de Almeerder. Vrijdag 7 september werd op de IJmeerdijk de auto van de man aangetroffen. Na deze vondst werden er diverse zoekacties uitgevoerd door hulpverleners, echter zonder resultaat. Hierbij werd onder andere de ME en een politiehelikopter ingezet. Ook via televisieprogramma TROS vermist werd er aandacht besteed aan deze vermissing. De recherche van Almere heeft een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak van de vermiste man en constateerde dat er geen sprake was van een misdrijf. De KNRM van Huizen heeft geassisteerd bij het bergen van stoffelijk overschot.

Zoekactie op Vrijdag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *