Kort nieuws

Twee licht gewonden bij ongeval Fontanapad

Een scooter en een fietser zijn gisterochtend tegen elkaar gebotst. De fietser en de bijrijdster van de scooter raakten hierbij licht gewond.

Omstreeks 08.30 uur reed een 63-jarige vrouw uit Almere over het Fontanapad. Toen zij linksaf wilde slaan om de Spaningsveldbrug op te rijden werd zij in de flank geraakt door een scooter die op dat moment met een inhaalmanoeuvre bezig was. Op de scooter reed een 20-jarige man en achterop zat een 17-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Almere. De fietser en de bijrijdster kwamen door de botsing ten val en beiden zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd omdat zij last hadden van diverse kneuzingen. De fietser heeft ook vermoedelijk haar pols gebroken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *