Kort nieuws

Twee grote hooibergen in brand gestoken

Zaterdagavond is de brandweer enige tijd druk geweest met het blussen van twee flinke stapels met hooi. Bij aankomst van de eerste brandweerauto bleek het te gaan om twee stapels hooi die ongeveer 100 meter van elkaar af lagen aan dezelfde weg. Hierop besloot men een tweede brandweerauto op te roepen, zodat beide stapels gedoofd konden worden. De brandweer heeft de hooi stapels uit elkaar getrokken en vervolgens geblust. Door de hevige rookontwikkeling welke over de Tussenring trok ontstond daar enige hinder voor het verkeer. Na ongeveer een uur had de brandweer het vuur uit en kon men weer retour.

Later in de nacht werd de meldkamer door een passant opnieuw gebeld omdat er in één van de hooibergen nog smeulende resten zouden zitten. De brandweer heeft de hooiberg nog verder uit elkaar getrokken en opnieuw geblust.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *