Nieuws

Twee gewonden na forse aanrijding op kruising Buitenring met Polderdreef

Zondagavond heeft op de kruising van de Buitenring met de Polderdreef een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden. Een 42-jarige man uit Naarden en een 54-jarige vrouw raakten bij de aanrijding gewond. De man uit Naarden kwam bekneld in zijn auto te zitten en is door de brandweer uit zijn verwrongen auto geknipt en naar een ziekenhuis vervoerd. De dienst Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. Door het ongeval was de kruising grotendeels afgelopen voor het verkeer.

2 gedachten over “Twee gewonden na forse aanrijding op kruising Buitenring met Polderdreef

  • richard

    is dit niet de kruizing buitenring/grote vaartweg?

    Beantwoorden
    • Sander Teussink

      Klopt, het betreft dezelfde kruising. De Polderdreef gaat aan de andere kant van de buitenring over in de Grote Vaartweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *