Politieauto ramt stoplicht na inbraakmelding

Maandagmiddag kwam er bij de meldkamer van de politie een melding binnen over een inbraak op de Rachmaninovstraat. Hierop stuurde de meldkamer meerdere eenheden richting het adres. Een eenheid die onderweg was verloor op de kruising Stedendreef  met de J.S. Bachweg de macht over het stuur en belandde tegen het verkeerslicht. Hierdoor deden de verkeerslicht op het kruispunt niks meer. De agenten in de auto kwamen met de schrik vrij. Een berger heeft de politieauto meegenomen. De verkeerslichten zijn enige tijd buiten bedrijf geweest. Of de inbreker is aangehouden is nog niet bekend.

Een gedachte over “Politieauto ramt stoplicht na inbraakmelding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.