Nieuws

Caravan brand volledig uit op industrieterrein Veluwsekant

In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Jool Hulstraat een geparkeerde caravan volledig uitgebrand. Een voorbij rijdende beveiliger ontdekte de brand rond 00:55 uur vannacht. Bij aankomst van de brandweer stond de caravan al volledig in brand. Ondanks de snelle inzet brandde de caravan volledig uit. De oorzaak van de brand is niet bekend. Camerabeelden zullen worden nagekeken op eventuele verdachte situaties of personen. De weg is door de brandweer tijdelijk afgezet. Een lantaarnpaal liep lichte brandschade op.

Een gedachte over “Caravan brand volledig uit op industrieterrein Veluwsekant

  • verbaasd me niks dat ze hem nu in de fik hebben gestoken, staat er al sinds vorige week een oud vies ding met de ruiten er al uit, kunnen ze beter de camera beelden van vorig weekend bekijken wie hem er heeft neer gezet…..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *