Persberichten

Belangrijke getuige meldt zich bij roofteam

Het roofteam district Zuid is blij dat de man die sinds 29 augustus als getuige werd gezocht van een straatroof, zich heeft gemeld. De man, een Almeerder, was getuige van een brutale straatroof en rende achter de verdachte aan. De verdachte in deze straatroof, een 14-jarige jongen uit Almere is in deze zaak aangehouden en voorgeleid bij de rechter-commissaris. De getuige werd middels een foto van cameratoezicht opgeroepen zich te melden. 

De Almeerder heeft een verklaring afgelegd die wordt gevoegd in het strafdossier tegen de 14-jarige straatrover. De beroving vond plaats op klaarlichte dag en de man trad doortastend op waardoor de gestolen telefoon terug kwam bij het slachtoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *